Timmerbedrijf


Wij zijn een degelijk all - round timmerbedrijf. Wij werken voornamelijk vanuit onze eigen ruime voorraad, dus voordelig én een korte levertijd ! Wij werken standaard met degelijke dikke materialen ! De juiste materialen op de juiste plek ! Budget is bij ons de optie, niet het uitgangspunt ! Wij zijn tevens erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat u naast onze vakmensen ook stagaires en bouwleerlingen tegen zult komen. Wij vinden het belangrijk om onze kennis door te geven naar de volgende generatie.

Veel van onze producten vindt u terug in onze 35 pagina's tellende productcatalogus via deze rood gekleurde link !

Vraag vrijblijvend een prijs aan. Wij leveren aan particulier en bedrijf. Naast dat wij een degelijk timmerbedrijf zijn, gaan wij uiteraard wel met de tijd mee, stuur gerust een whatsapp - bericht met bijvoorbeeld een schets als bijlage naar -> 0658865511. Wanneer u er geen haast bij heeft, bij voorkeur via de mail naar: info@kptimmerwerken.nl

Bekijk via deze rood gekleurde link onze beknopte prijslijst bouwmateriaal van 5 pagina's! De prijslijst kun je via deze link ook downloaden als PDF bestand of uitprinten !

Wij zijn een allround timmerbedrijf, een greep uit onze werkzaamheden:

- houtbouw
- Verbouwing
- Renovatie
- Carport
- Veranda
- Kapschuur
- tuinhuis
- Kozijnen (hout of aluminium)
- Betonschuttingen
- Houten schuttingen / hekwerken
- Terras / vlonders
- Trappen
- Inbouwkasten / inloopkasten
- schuifkasten

FACEBOOK: WWW.FACEBOOK.COM/KPTIMMERWERKEN

KEVIN PETERS
TELEFOON: 0658865511
WHATSAPP: 0658865511
INFO@KPTIMMERWERKEN.NL

LEVERINGSVOORWAARDEN:
KP TIMMERWERKEN levert al haar producten volgens de Algemene Verkoopvoorwaarden van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH), met arbitraal beding, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Gooi, Eem- en Flevoland op 17 maart 2011 onder nummer: 40530880. Alle door KP TIMMERWERKEN geleverde zaken worden geleverd onder uitgebreid eigendomsvoorbehoud.


Kevin